Za tri dni chytila polícia v Trnavskom kraji až 15 opitých šoférov

NETKY.SK • 20 November 2012, 11:51 • 2 min
Za tri dni chytila polícia v Trnavskom kraji až 15 opitých šoférov

Za tri dni chytila polícia v Trnavskom kraji až 15 opitých šoférov - Krimi Len za tri dni, od 16. do 18.

slovakia

left justify in out

img

Len za tri dni, od 16. do 18. novembra, zachytila polícia v Trnavskom kraji až 15 vodičov, ktorí šoférovali pod vplyvom alkoholu. Až v siedmich prípadoch policajti zistili alkohol nad jedno promile aj u cyklistov.

Jedným z posledných opitých vodičov bola 31-ročná žena z Hlohovca, teraz už obvinená z trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. V nedeľu (18.11.) nadránom ju zastavila a kontrolovala policajná hliadka. Pri dychovej skúške jej namerala 1,23 promile alkoholu. V rovnakom čase zastavili policajti aj auto 43-ročného muža v Skalici. 

Počas kontroly zistili, že vodič má zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 36 mesiacov. Následne ho podrobili dychovej skúške, ktorou mu namerali 3,08 promile alkoholu. Obvineným hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. TASR o tom informoval krajský policajný hovorca v Trnave Michal Hanus.

"Polícia dôrazne žiada vodičov, aby nepodceňovali riziko jazdy pod vplyvom alkoholu a iných omamných látok, ktoré vo výraznej miere ovplyvňujú schopnosť viesť vozidlá. I naďalej budeme vykonávať dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky a na vodičov budeme pôsobiť nielen preventívne, ale aj represívne," dodal Hanus.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona