Za tankovanie bez zaplatenia hrozí dvom mužom dvojročné väzenie

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 12:44 • 2 min
Za tankovanie bez zaplatenia hrozí dvom mužom dvojročné väzenie

TVRDOŠÍN - Dvojročné väzenie hrozí dvojici mužov, ktorí v utorok 21. apríla natankovali na dvoch čerpacích staniciach v oravskom regióne pohonné látky a následne ušli bez zaplatenia. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

"Popoludní sa pristavili v Tvrdošíne a natankovali do osobného auta a plastových bandasiek takmer 125 l benzínu. Následne podvečer natankovali v Dolnom Kubíne 115 l motorovej nafty do plastových bandasiek. V obidvoch prípadoch nezaplatili a ušli preč. Spôsobená škoda predstavuje sumu 295 eur," spresnil policajný hovorca.
     

Ďalej priblížil, že dvojicu podozrivých mužov z majetkovej trestnej činnosti, 36-ročného z Nového Mesta nad Váhom a 24-ročného Ružomberčana, vypátrali policajti z Tvrdošína aj vďaka účinnej pomoci občanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona