Za syna v reprezentácii dostane Otava pol milióna korún

NETKY.SK • 16 Január 2014, 14:02 • 2 min
 Za syna v reprezentácii dostane Otava pol milióna korún

PRAHA - Člen predstavenstva českého futbalového klubu AC Sparta Praha Jakub Otava môže po neobvyklej stávke prísť k závideniahodnej finančnej čiastke. Ak syn bývalého známeho športového komentátora nastúpi do dovŕšenia dvadsiateho roku života za reprezentačný A-tím v oficiálnom zápase, Otava dostane pol milióna českých korún.

slovakia

left justify in out

"Tiket bol prekvapenie k Vianociam pre manželku. Snom každého chlapa je, aby bol jeho syn úspešný futbalista a zahral si za národný tím. Aj keď pre nás bude prioritou Sparta," cituje Otavu portál fotbal.idnes.cz.

Lukáš Otava v júli oslávi druhé narodeniny. Jeho otec investoval dve tisícky, stávková spoločnosť vypísala na zvláštnu udalosť kurz 250:1. Podobné stávky nie sú vo svete úplnou raritou. V roku 2012 zarobil Ryan Tunnicliffe svojmu otcovi 10 000 libier, keď nastúpil za A-mužstvo Manchestru United. Mick Tunnicliffe uzavrel stávku v roku 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona