Za smrť únoscu z Clevelandu môže zrejme hazardná sexuálna technika

NETKY.SK • 12 Október 2013, 08:41 • 2 min
Za smrť únoscu z Clevelandu môže zrejme hazardná sexuálna technika

COLUMBUS - Správa americkej väzenskej stráže možno viac objasňuje podozrenie, že únosca troch žien z Clevelandu v štáte Ohio Ariel Castro zomrel v cele po nevydarenom pokuse pridusiť sa kvôli sexuálnemu vzrušeniu. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Väzenská stráž sa v rámci vyšetrovania minulomesačnej Castrovej smrti obesením zaoberá aj hodnotením dôkazov, ktoré naznačujú, že muž možno zomrel na autoerotickú asfyxáciu - krátkodobé priškrtenie spôsobujúce erotické vzrušenie.

Správa väzenskej stráže o Castrovej smrti, ktorú zverejnili vo štvrtok, naznačuje túto možnosť. Uvádza sa v nej totiž, že Castro mal nohavice a spodnú bielizeň okolo členkov, keď ho 3. septembra našli mŕtveho vo väzenskej cele. A navyše, rozsiahle preverovanie mužovho správania v predchádzajúcich dňoch nezistilo žiadne náznaky samovražedných sklonov.

Okresná koronerka si stojí za svojím záverom, že Castro spáchal samovraždu. Argumentuje, že dôkazy nájdené na mieste činu poukazujú na to, že Castro si vzal život. Bývalý vodič školského autobusu Castro (53) si iba začínal odpykávať doživotné väzenie za zadržiavanie, znásilňovanie a bitie troch žien vo svojom dome, ktoré trvalo celé desaťročie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies