Za rozchod s priateľom môže kariéra, tvrdí Kylie Minogue

NETKY.SK • 16 Marec 2014, 10:06 • 2 min
Za rozchod s priateľom môže kariéra, tvrdí Kylie Minogue

BRATISLAVA - Štyridsaťpäťročná speváčka sa vlani v októbri rozišla po piatich rokoch s modelom Andrésom Velencosom.

slovakia

left justify in out

Austrálska speváčka Kylie Minogue tvrdí, že k vlaňajšiemu októbrovému rozchodu s modelom Andrésom Velencosom dopomohli aj zmeny v jej kariére. Štyridsaťpäťročná rodáčka z mesta Melbourne to vyhlásila v rozhovore pre britský magazín Daily Mail Weekend. "Po 25 rokoch som vymenila austrálskeho manažéra za nového, ktorý je z Los Angeles. Američania pracujú inak ako Briti alebo Austrálčania, takže to bolo ako učiť sa nový jazyk. Potom sa asistent, ktorý bol so mnou 12 rokov, odsťahoval naspäť do Austrálie. To všetko som v podstate musela prekonať sama a pritom som sa snažila, aby môj vzťah vydržal. Andrés ma veľmi podporoval, uvedomoval si, že som sa chcela akýmsi spôsobom rozlúčiť, nie s ním, ale s minulosťou. Som si však istá, že toto všetko malo spojitosť s naším rozchodom," uviedla Minogue, ktorá s Velencosom randila päť rokov.

 

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete, aj keď sa jej nikdy nepodarilo úplne preraziť v USA. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988. V týchto dňoch na trh prichádza nová štúdiovka Kiss Me Once, z ktorej pochádza aj singel Into the Blue. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Wouldn't Change a Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už v roku 2006 vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue sa venuje aj herectvu. V rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v romantickej dráme Delikventi (1989), horore Horúca krv (2000), filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001) alebo romantickom trileri Jack and Diane (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona