Za Ronalda chcú 60 miliónov, Modrič mal polmiliardovú klauzulu

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 15:35 • 2 min
Za Ronalda chcú 60 miliónov, Modrič mal polmiliardovú klauzulu

MADRID - Real Madrid si pred štyrmi rokmi cenil chorvátskeho futbalistu Luku Modriča na pol miliardy eur.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to zo zmluvy s vtedajšou novou akvizíciou "bieleho baletu", údajnú kópiu kontraktu zverejnil portál britského periodika The Sun odvolávajúc sa na "kontroverznú stránku" Football Leaks, ktorá predostiera verejnosti podrobnosti zmlúv zo sveta futbalu.


Aj v tomto kontexte je zaujímavá informácia španielskeho denníka Sport, ktorý počas uplynulého týždňa referoval o ochote prezidenta Realu Florentina Péreza vyhovieť v lete údajnej žiadosti o uvoľnenie zo strany portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda, odstupné za trojnásobného najlepšieho hráča roka (2008, 2013, 2014) v Madride podľa Sportu stanovili na 60 miliónov eur.


Tridsaťročný stredopoliar Modrič sa stal súčasťou madridského klubu v lete 2012, prišiel z Tottenhamu Hotspur za odhadovaných 38 miliónov eur. V auguste 2014 sa s vedením Realu dohodol na predĺžení vzájomnej spolupráce do roku 2018. Modrič odohral za Real dovedna 108 ligových stretnutí, šesťkrát v nich skóroval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies