Za rómskou osadou v obci Vydrník horí časť lesa

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 14:53 • 2 min
Za rómskou osadou v obci Vydrník horí časť lesa

VYDRNÍK - Popradskí hasiči v súčinnosti s dobrovoľnými hasičmi z obcí Spišský Štvrtok a Spišský Štiavnik zasahovali dnes pri požiari trávy, krovia a lesa za rómskou osadou v obci Vydrník v okrese Poprad.

slovakia

left justify in out

Požiar sa zhruba po dvoch hodinách podarilo uhasiť. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

 

Išlo približne o plochu 120 x 200 metrov. Na mieste sa nachádzalo desať profesionálnych hasičov s piatimi kusmi techniky. Ako uviedlo operačné stredisko, pri požiari nikto neutrpel zranenie, príčina požiaru zistená nebola.

 

Hasiči v posledných dňoch zasahovali pri viacerých požiaroch, predovšetkým trávy. V priebehu dnešného dňa likvidovali požiar trávy aj v obci Vrbov v Kežmarskom okrese, kde horela plocha zhruba 2 x 2 kilometre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies