Za prvý týždeň za predalo vyše 100-tisíc výtlačkov knihy Hillary Clintonovej

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 08:05 • 2 min
Za prvý týždeň za predalo vyše 100-tisíc výtlačkov knihy Hillary Clintonovej

NEW YORK - Životopisná kniha bývalej prvej dámy USA a exministerky zahraničných vecí Hillary Clintonovej "Hard Choices" (Ťažké rozhodnutia) sa počas prvého týždňa predávala dostatočne dobre na to, aby sa zaradila medzi najobľúbenejšie diela roka v oblasti literatúry faktu. Začiatok jej predaja bol však zároveň oveľa pomalší než pri Clintonovej predchádzajúcich pamätiach "Living History" (Živá história).

slovakia

left justify in out

Podľa vydavateľstva Simon & Schuster sa od 10. júna, keď sa dostala kniha Hard Choices na trh, predalo vyše 100.000 výtlačkov. Pre porovnanie, za prvý týždeň predaja diela Living History to bolo okolo 600.000 výtlačkov. Pravdepodobnou príčinou väčšieho úspechu bolo, že memoáre Living History obsahovali aj Clintonovej prvé obsiahlejšie vyjadrenia k ľúbostnej afére medzi prezidentom Billom Clintonom a praktikantkou v Bielom dome Monicou Lewinskou.

      

Očakávania pri autobiografickom diele Hard Choices, ktoré pokrýva Clintonovej štyri roky vo funkcii ministerky zahraničných vecí, sa zameriavali skôr na to, či bude kniha obsahovať aj nejaké náznaky o kandidovaní političky na prezidentský úrad vo voľbách v roku 2016. Hard Choices sa však končia Clintonovej vyjadrením, že ešte nie je rozhodnutá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies