Za Özilovým odchodom z Realu stojí posadnutosť ženami

NETKY.SK • 10 September 2013, 15:48 • 2 min
Za Özilovým odchodom z Realu stojí posadnutosť ženami

MADRID - Za odchodom nemeckého futbalového reprezentanta Mesuta Özila z Realu Madrid do londýnskeho Arsenalu stojí podľa vedenia "bieleho baletu" posadnutosť hráča ženami.

slovakia

left justify in out

Namiesto 24-ročného krídelníka angažoval úradujúci španielsky vicemajster Walesana Garetha Bala z Tottenhamu Hotspur. Tento transfer však nepredstavuje jediný dôvod odchodu Özila na Britské ostrovy. "Mesut nebol skutočný profesionál a vypestoval si posadnutosť ženami," povedal pre server www.abc.es prezident Realu Madrid Florentino Pérez. Ten dodal, že bývalý hráč Werderu Brémy a Schalke 04 Gelsenkirchen Özil mal rád nočný život v Madride, a preto sa u neho prejavila nestabilná výkonnosť.

Nemec s tureckými koreňmi Özil odišiel do Arsenalu krátko pred koncom uplynulého prestupového obdobia za 50 miliónov eur, čím utvoril rekord anglického klubu a stal sa tretím najdrahším hráčom v histórii tamojšieho futbalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies