Za odchodom Zidana vraj môžu aj nezhody s prezidentom Realu

NETKY.SK • 5 Jún 2018, 14:29 • 2 min
Za odchodom Zidana vraj môžu aj nezhody s prezidentom Realu

MADRID - Za nečakanou rezignáciou trénera Zinedina Zidana z postu trénera futbalistov Realu Madrid môžu byť nezhody s prezidentom "kráľovského" klubu Florentinom Pérezom ohľadom transferovej politiky. Predmetom sporu boli podľa správy na webe www.thesun.co.uk prípadné transfery Edena Hazarda a Davida de Geu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný kormidelník, ktorý odstúpil krátko po triumfe svojich zverencov v Lige majstrov, sa vraj noc pred oznámením svojho konca v Reale dostal do konfliktu s Pérezom. Zidane veril v príchod hviezdy FC Chelsea Edena Hazarda už počas letného prestupového obdobia.

 

Hoci ho ako tréner veľmi chcel, prezident povedal nie. Keď však Pérez prezradil svoje želanie získať brankára Davida de Geu z Manchestru United na dlhodobý kontrakt, Zidane trval na tom, že jeho dôveru má súčasná brankárska jednotka Keylor Navas. Debata sa vzápätí skončila, Zidane ju zakončil slovami: "Ja som skončil, odteraz sa staráte o mužstvo."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies