Za odchodom Roya Keana z Aston Villy vraj stála roztržka

NETKY.SK • 1 December 2014, 12:39 • 2 min
Za odchodom Roya Keana z Aston Villy vraj stála roztržka

BIRMINGHAM - Piatkovému odchodu Roya Keana z postu asistenta trénera anglického futbalového klubu Aston Villa predchádzala podľa britského denníka Daily Mail roztržka s hráčmi.

slovakia

left justify in out

Keane ako oficiálny dôvod uviedol povinnosti v reprezentačnom mužstve Írska, kde je pravou rukou Martina O´Neilla. Spomenuté periodikum však v pondelok prinieslo správu, že 24 hodín pred odstúpením 43-ročného Íra prišlo k roztržke medzi ním a niekoľkými hráčmi. Malo ísť o vyvrcholenie dlhší čas pretrvávajúcich sporov.

 

Bývalej hviezde Manchestru United sa údajne nepozdávala intenzita tréningových jednotiek a s hlavným koučom birminghamského tímu Paulom Lambertom sa dohodol, že bude najlepšie, ak funkciu uvoľní. "Villans" v nedeľu večer tieto dohady popreli, na tlačovej konferencii po sobotňajšej ligovej remíze 1:1 na pôde Burnley však neumožnili médiám pýtať sa na Keana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona