Za nového prezidenta USA bude kandidovať aj člen kongresu Tim Ryan

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 12:19 • 2 min
Za nového prezidenta USA bude kandidovať aj člen kongresu Tim Ryan

WASHINGTON - Počas včerajšieho dňa ohlásil svoju kandidatúru na post amerického prezidenta kongresman Tim Ryan. Ako člen Demokratickej strany sa bude o tento post uchádzať v novembri 2020. Informáciu priniesla rakúska verejnoprávna televízia ORF.

slovakia

left justify in out

Súčasný člen Snemovne reprezentantov za americký štát Ohio sa na sociálnej sieti Twitter vyjadril nasledovne: "Je na čase, aby sme začali znovu budovať americký sen".

 

 

 

"Vyrastal som v Ohiu, v meste Niles. Moja celá rodina robila prevažne v továrni. Boli to ľudia, ktorí za svoj život museli toho veľa obetovať. Jednak pre svoje rodiny, pre svoju krajinu či pre spoločnosť....V pozícii, v ktorej sa momentálne nachádzam pociťujem určitú zodpovednosť byť tu pre nich."

 

"Mnoho ľudí žije na kraji spoločnosti, lenže práve títo ľudia našu krajinu vybidovali. Pýtajú sa na riešenie problémov svetového rámca, ktoré sa týkajú aj ich každodenného života....Nikdy predtým sme nečelili podobným problémom." 

 

"V spoločnosti ani správe štátu sa nič neposunulo k lepšiemu, nič sa nenapravilo. Musíme preto súdržne USA postaviť opäť na nohy. Politici nás len rozdeľujú. Zmena sa môže začať práve týmito voľabmi."

 

img

Kongres USA, Washington D.C.

 

Spolu s Ryanom sa bude usilovať nahradiť Trumpa 17 kandidátov Demokratickej strany. Medzi ďalšími sú senátori Elizabeth Warrenová, Kamala Harrisová, Cory Booker, Kirsten Gillibrandová, Amy Klobucharová, Bernie Sanders či bývalý kongresman z Texasu Beto O’Rourke. Čaká sa ešte na vyjadrenie bývalého viceprezidenta Joea Bidena, ktorý by mal čoskoro prehovoriť o svojich politických plánoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies