Za najlepšieho ruského blogera vyhlásili prezidenta Medvedeva

NETKY.SK • 11 Február 2011, 13:08 • 2 min
Za najlepšieho ruského blogera vyhlásili prezidenta Medvedeva

Za najlepšieho ruského blogera vyhlásili prezidenta Medvedeva

slovakia

left justify in out

img

Ruský prezident Dmitrij Medvedev so svojimi príspevkami na sieti Twitter a portáli LiveJournal získal v Rusku tohtoročné ocenenie za najlepšie blogy v ruskom jazyku.
      Na štvrtkovom slávnostnom odovzdávaní ceny "Blog runeta 2011" v Moskve sa Medvedev nezúčastnil a cenu zaňho prevzal jeho poradca Arkadij Dvorkovyč.
      Prezidenta zároveň vyhlásili za najlepšieho blogera medzi štátnymi predstaviteľmi, informovala tlačová agentúra RIA Novosti.
      Súťaž vyhlásila Ruská asociácia elektronických komunikácií a nominácie mohol zaslať ktokoľvek.
      Technologicky zdatný ruský líder sa na Twitteri zaregistroval vlani v júni počas návštevy Spojených štátov. Jeho príspevky sleduje už viac ako 191.000 používateľov tejto sociálnej siete.
      Na blogu s názvom MedvedevRussia píše prezident o svojich názoroch na udalosti v Rusku i zahraničí, zverejňuje fotografie, ktoré urobil, a odpovedá na otázky iných užívateľov.
      Svoj blog na LiveJournal spustil Medvedev ešte v apríli 2009. Používa ho najmä na zverejňovanie videí, na ktorých hovorí o závažných verejných otázkach.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona