Za načerpanie nafty v Čechách nezaplatil, policajti ho chytili

NETKY.SK • 4 September 2015, 16:32 • 2 min
Za načerpanie nafty v Čechách nezaplatil, policajti ho chytili

BRATISLAVA - Muž z Nového Mesta nad Váhom čelí vyšetrovaniu českých policajných zložiek, pretože na čerpacej stanici v obci Veľké Karlovice načerpal 228 litrov motorovej nafty do plastových kanistrov a nádrže vozidla, za ktorú však nezaplatil.

slovakia

left justify in out

Z čerpacej stanice ušiel. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová. Naftu chcel na Slovensku predať. Česká polícia prenasledovala 39-ročného muža v unikajúcom vozidle Mercedes Vito z českej obce Veľké Karlovice až do obce Makov v okrese Čadca. Po tom, čo českí policajti informovali slovenskú políciu o prenasledovaní, vyslalo slovenské operačné stredisko do obce policajnú hliadku. Autá spozorovali približne 300 metrov od štátnej hranice s Českou republikou. Muža policajné jednotky zadržali. Trestné konanie však proti nemu vedie česká polícia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies