Za Mostom Lanfranconi smerom do Petržalky sa zrazil kamión s autom

NETKY.SK • 19 Apríl 2023, 08:41 • 2 min
Za Mostom Lanfranconi smerom do Petržalky sa zrazil kamión s autom

BRATISLAVA - V Bratislave za Mostom Lanfranconi smerom do Petržalky sa v stredu ráno zrazil kamión s osobným autom. Blokovaný je pravý jazdný pruh. Vodiči musia počítať s 30-minútovým zdržaním.

slovakia

left justify in out

"Dobrzďuje sa už pri Stupave," upozorňuje Zelená vlna RTVS. V úseku je zároveň znížená rýchlosť na 40 kilometrov za hodinu. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. Približne do desiatich minút si vodiči postoja aj v kolóne na Račianskej a Ráztočnej ulici v smere do centra.

 

Nehoda je hlásená na diaľnici D1 pred Prístavným mostom smerom zo Senca, počítať tam treba tiež so zdržaním. Zruba desať až 15 minút si vodiči postoja aj v kolóne na Bajkalskej i Vajnorskej smerom do centra.

 

Nehodu dokumentujú v Rusovciach smerom do centra, zadržanie je približne 20 minút. Zelená vlna upozorňuje aj na pokazené auto odstavené v ľavom pruhu v kolóne na diaľnici D2 pri výjazde Lamač smerom na Tunel Sitina i v ľavom pruhu na D2 za Stupavou smerom do Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona