Za krádež TV či deky hrozí mladíkom väzenie

NETKY.SK • 15 Január 2015, 10:49 • 2 min
Za krádež TV či deky hrozí mladíkom väzenie

BRATISLAVA - Príslušník PZ obvinil z krádeže a porušovania domovej slobody 20-ročného Ondreja a 19-ročného Dávida z okresu Michalovce.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, obaja sa v pondelok 12. januára v noci vlámali do neobývaného rodinného domu v obci Pavlovce nad Uhom v okrese Michalovce. Ukradli plazmový televízor, dve deky a stolový počítač. Krádežou spôsobili majiteľke škodu 1 340 eur. Obaja skončili v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny im hrozia dva roky za mrežami.

 

Dvojročné väzenie hrozí tiež 27-ročnému Róbertovi z Moldavy nad Bodvou, ktorého polícia vypátrala a obvinila z porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci. Obvinený v utorok 13. januára po 22:00 preliezol plot pozemku rodinného domu v Moldave nad Bodvou. Poškodil vchodové dvere, okno aj sieťku proti hmyzu. Spôsobil škodu 1 500 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies