Za krádež časti vraku auta Paula Walkera odsúdili druhého muža

NETKY.SK • 10 December 2014, 14:50 • 2 min
Za krádež časti vraku auta Paula Walkera odsúdili druhého muža

USA - Okresný súd v Los Angeles poslal v utorok na šesť mesiacov do väzenia istého Anthonyho Edwarda Janowa, ktorý je druhým odsúdeným v prípade krádeže časti vraku auta herca Paula Walkera.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ten zahynul vlani 30. novembra pri autonehode v kalifornskom meste Santa Clarita.

 

Dvadsaťšesťročnému Janowovi udelil súd za krádež, ničenie dôkazov a bránenie vo vyšetrovaní aj trojročnú podmienku. Dostal teda rovnaký trest ako jeho spolupáchateľ Jameson Brooks Witty, ktorého odsúdili už v auguste. Obaja muži sledovali odťahovú službu, ako odvážala vrak z miesta nehody. Vo chvíli, keď auto odťahovej služby zastalo na križovatke, vystúpili zo svojho vozidla a z nákladu zobrali časť strechy. Vodič odťahovacieho auta si to však všimol a nahlásil krádež polícii. Tá ukradnutú strechu objavila pri prehliadke Wittyho domu. Pri vyšetrovaní sa ukázalo, že Witty zverejnil fotografiu odcudzenej časti vraku prostredníctvom služby Instagram. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies