Za Košice už môže hrať aj Adam Lapšanský

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 08:52 • 2 min
Za Košice už môže hrať aj Adam Lapšanský

KOŠICE - Už v utorkovom treťom súboji štvrťfinále Slovnaft play-off Tipsport ligy 2015/2016 môže za Košice nastúpiť na ľade Martina útočník Adam Lapšanský. Dvadsaťpäťročnému krídelníkovi už uplynul štvormesačný dištanc za nedovolený zákrok na Mareka Loskota z Banskej Bystrice z novembra. Rodák zo Spišskej Novej Vsi po Vianociach odišiel do zámorskej ECHL do mužstva Indy Fuel, za ktorý odohral 25 stretnutí s bilanciou 7 gólov a 8 asistencií.

slovakia

left justify in out

"Adam je stále našim hráčom s platne zaregistrovanou zmluvou spoločnosťou Pro-hokej až do konca prebiehajúcej sezóny. Počas trestu mal, ako sme už spomínali, prerušené iba finančné plnenie. Polovicu trestu sa pripravoval s chlapcami v našich podmienkach, na druhú polovicu zvolil prípravu v zahraničí. V stredu tento týždeň mu bol vrátený registračný preukaz, ktorý bol počas trestu zadržaný disciplinárnym senátom Pro-hokeja. Adam počas trestu nevykonal transfer do iného klubu, keďže hráč v treste nemôže štartovať v žiadnom družstve, krajine a súťaži, organizovanými SZĽH alebo IIHF,“ uviedol generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš na klubovom profile na sociálnej sieti Facebook.

 

Košice vedú v štvrťfinálovej sérii nad Martinom 2:0 na zápasy, teraz ich čakajú dve stretnutia u súpera. V tejto sezóne v Tipsport lige absolvoval Adam Lapšanský za "oceliarov" 20 zápasov a strelil v nich šesť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies