Za Keshine problémy môžu manažér a producent, tvrdí jej matka

NETKY.SK • 22 Január 2014, 09:18 • 2 min
Za Keshine problémy môžu manažér a producent, tvrdí jej matka

LOS ANGELES - Matka americkej speváčky Keshy tvrdí, že za poruchy stravovania, pre ktoré nastúpila jej dcéra 3. januára na liečenie do centra Timberline Knolls neďaleko Chicaga, môžu z veľkej časti producent Dr. Luke a bývalý manažér David Sonenberg.

slovakia

left justify in out

"Raz som cez konferenčný hovor počula, ako Sonenberg kričal 'Musíš schudnúť! Nezaujíma ma ako to spravíš... ber drogy, nejedz, vopchaj si prsty do krku! Kesha iba plakala. Pohrávala sa s myšlienkou, že spácha samovraždu," prezradila Pebe Sebert v rozhovore pre magazín People. Producent Dr. Luke sa vraj k speváčke správal rovnako necitlivo. "Bol veľmi nezdvorilý pokiaľ išlo o Keshinu hmotnosť. Hovoril jej to nepriamo, napríklad 'Prečo neskúsiš behať?'. Robila všetko možné, ale nedarilo sa jej chudnúť dostatočne rýchlo, a práve vtedy sa u nej prvý raz objavila bulímia," dodala.

"Sledovala som, ako mojej krásnej, sebavedomej, úžasnej dcére nadávali a smiali sa jej pre jej výzor a hmotnosť, až do takej miery, že takmer zomrela. Doktori mi povedali, že jej krvný tlak a hladina sodíka v krvi boli také nízke, aké doteraz namerali len u pacientov, ktorí prekonali srdcový infarkt alebo mŕtvicu. Tvrdili, že je zázrak, že ešte nezomrela na javisku," vyjadrila sa ďalej speváčkina matka, ktorá tiež nedávno nastúpila do rovnakej liečebne, pretože nedokázala sama zvládnuť stres a rodinné problémy. 

Producent, rovnako ako aj manažér, však vyhlásenia interpretkinej matky o tom, že by boli zodpovední za stav svojej zverenkyne popreli. "Je smutné, že v čase, keď Kesha hrozne trpí a snaží sa liečiť, jej mama rieši celú vec cez médiá. Kesha má moju plnú podporu, prajem jej len to najlepšie a skoré uzdravenie," uviedol Dr. Luke vo vyhlásení. 

Samotná speváčka sa vraj už vďaka liečeniu cíti omnoho lepšie. Poprosila teda svojho priateľa, aby odovzdal jej fanúšikom od nej odkaz, pretože sama nemá prístup na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. "Kesha vám odkazuje 'ĎAKUJEM VÁM. VÉÉÉĽMI PEKNE. Vaša láska, listy a podpora ma dojali až k slzám!! Vrátim sa čoskoro a lepšia ako kedykoľvek predtým,'" tlmočil Keshin priateľ speváčkine slová 21. januára prostredníctvom Twitteru. 

Dvadsaťšesťročná Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr s albumom Animal (2010) dobyla americký albumový rebríček Billboard 200. S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona