Za každé Murrayho eso 200 libier na pomoc utečencom

NETKY.SK • 17 September 2015, 15:00 • 2 min
Za každé Murrayho eso 200 libier na pomoc utečencom

LONDÝN - Každé zápasové eso až do konca tejto sezóny bude stáť Andyho Murrayho 50 libier (68,81 eura), takto vyzbierané financie britský tenista venuje na pomoc riešenia situácie s utečencami.

slovakia

left justify in out

Svoj humánny záväzok začne plniť už od piatka v rámci zápasu semifinále Davisovho pohára mužských reprezentačných tímov v Glasgowe, kde Briti privítajú Austrálčanov. Hodenú rukavicu zdvihli jeden z Murrayho sponzorov, Asociácia tenisových profesionálov (ATP) a tež britská národná LTA, čím sa hodnota každého esa trojky svetového rebríčka vyšplhala na 200 libier (145,33 eur).

 

"Cítil som, že musím niečo podniknúť, aby som pomohol miliónom detí a ich rodinám, ktoré boli nútené opustiť svoje domovy. Takto si budem každý svoj priamy bod z podania vážiť ešte viac," uviedol olympijský víťaz z Londýna 2012 a dvojnásobný grandslamový šampión vo dvojhre Murray.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies