Za drámou v Českých Budějoviciach zo Štedrého dňa bola jedna z obetí, hlava rodiny

NETKY.SK • 28 December 2015, 18:18 • 2 min
Za drámou v Českých Budějoviciach zo Štedrého dňa bola jedna z obetí, hlava rodiny

PRAHA - Výbuch a následný požiar v rodinnom dome v Českých Budějoviciach, pri ktorom prišli 24. decembra o život tri osoby, bol dielom jednej z obetí, muža v strednom veku, ktorý predtým zrejme nožom zavraždil manželku i neplnoletého syna.

slovakia

left justify in out

Sám následne našiel smrť v plameňoch.

 

Informáciu priniesol dnes internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorcu juhočeskej polície Miroslava Doubka.

 

Podľa jeho slov zomreli žena v strednom veku i chlapec, ktorého vek polícia nespresnila, násilnou smrťou, a to ešte pred požiarom domu. Z oboch vrážd je podľa hovorcu podozrivý muž, ktorý následne podpálil dom a prišiel o život v priľahlej garáži.

 

Vyšetrovatelia sa prípadom zaoberajú nielen pre dôvodné podozrenie z trestného činu dvojnásobnej vraždy, ale aj zločinu všeobecného ohrozenia.

V prípade, že v kauze nedôjde k odhaleniu nových skutočností, bude prípad odložený vzhľadom na neprípustnosť trestného stíhania zosnulej osoby, dodal hovorca.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies