Za Brnom narazilo auto do policajnej dodávky, diaľnica do Prahy je zatvorená

NETKY.SK • 4 November 2022, 13:36 • 2 min
Za Brnom narazilo auto do policajnej dodávky, diaľnica do Prahy je zatvorená

PRAHA - Na českej diaľnici D1 za Brnom v smere do Prahy narazilo v piatok osobné auto do policajnej dodávky. Od 178. kilometra je diaľnica v smere do Prahy uzatvorená. Pre TASR to potvrdil hovorca Hasičského záchranného zboru Juhomoravského kraja (HZS JMK) Jaroslav Mikoška, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

slovakia

left justify in out

"My sme vyrazili k nahlásenej nehode v smere na Prahu, tá je vážnejšia. Avšak krátko po našom príjazde došlo k nehode aj v opačnom smere," povedal Mikoška. K nehode v smere na Prahu došlo tak, že osobné auto narazilo čelne zozadu do policajnej dodávky. "Z osobného auta sme vyslobodzovali bez použitia hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia jedného človeka, celkovo sa na mieste zranili štyria ľudia," spresnil Mikoška s tým, že niektoré osoby sú zranené ťažko. Pri nehode v smere na Brno sa zrazili dve autá a na mieste sú dvaja zranení. "Smer na Prahu je zatvorený, smer na Brno je už prejazdný v dvoch pruhoch," dodal hovorca HZS JMK. Z diaľnice sa podľa stanice ČT24 schádza na 178. kilometri u Ostrovačíc a späť sa vracia na 168. kilometri. Zdržanie v smere do Prahy predstavuje podľa webu Dopravniinfo.cz približne hodinu. Podľa polície ČR sú zranení dvaja policajti, šofér aj spolujazdec z osobného auta, ktoré do policajnej dodávky narazilo. "Príčiny sa vyšetrujú, dychová skúška u šoféra VW Amarok bola pozitívna, nadýchal 1,6 promile," uviedla polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona