Za agresívne správanie hrozí mužovi trojročný trest

NETKY.SK • 10 Apríl 2016, 10:46 • 2 min
Za agresívne správanie hrozí mužovi trojročný trest

BRATISLAVA - Nadával ľuďom, agresívne do nich narážal, sklenenou fľašou napadol okoloidúce autá, hrozí mu za to až trojročný trest. Polícia za piatkové správanie na verejnosti obvinila 32-ročného Júliusa Š. z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, neslušne sa muž správal v piatok 8. apríla približne o 19:45 pred hotelom na Metodovej ulici v Bratislave. "Július mal opakovane svojimi gestami a pokrikom hesiel prejavovať sympatie k skupine alebo hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb," pokračuje hovorkyňa s tým, že obvinený chcel fyzicky napadnúť aj zamestnanca recepcie hotela, do ktorého vošiel. Zabránili mu v tom však pracovníci SBS, ktorí ho z hotela vyviedli späť na ulicu. Na miesto prišla policajná hliadka a muža eskortovali na príslušný útvar policajného zboru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona