Za 50 rokov bude sex s robotmi úplne bežný, tvrdí expertka

NETKY.SK • 6 August 2015, 11:17 • 2 min
Za 50 rokov bude sex s robotmi úplne bežný, tvrdí expertka

LONDÝN – Expertka na psychológiu sexu tvrdí, že za 50 rokov budeme mať sex s robotmi a bude to pravdepodobne považované za úplne normálnu vec.

slovakia

left justify in out

Doktorka Helen Driscollová zo Sunderlandskej univerzity si myslí, že napriek tomu, že ide o nepredstaviteľnú vec, akákoľvek stigma spojená s robením „šinavých“ vecí so strojmi sa vyparí v budúcnosti.

 

„Veci, ktoré sú dnes v otázke sexu akceptovateľné, pred 100 rokmi neboli, rovnako to bude aj pri styku s robotmi,“ povedala Driscollová pre britský denník Mirror.

 

Roboti môžu byť naprogramovaní na čokoľvek, čo znamená, že sex s robotom sa môže stať medzi ľuďmi najpopulárnejší a môže vytlačiť ľudský pohlavný styk.

 

„Ako sa virtuálna realita stane realistickejšou a dokáže imitovať sex s človekom, je možné, žeľudia uprednostia práve tento druh sexuálneho uspokojenia. Dokonca sa môže stať, že sa človek do svojho robota zamiluje,“ dodala doktorka Driscollová.

 

Podobná situácia sa stala vo filme s názvom Ona (Her).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies