Z vraždy muža je podozrivý 34-ročný muž a maloletý

NETKY.SK • 12 September 2015, 16:54 • 2 min
Z vraždy muža je podozrivý 34-ročný muž a maloletý

VRBOVÉ - Polícia vyšetruje prípad vo Vrbovom v okrese Piešťany ako obzvlášť závažný zločin vraždy, spáchaný formou spolupáchateľstva.

slovakia

left justify in out

Z vraždy je podozrivý 34-ročný muž z Vrbového, ktorý fyzicky napadol spolu s maloletou osobou 23-ročného muža. Incident sa stal v piatok (11.9.) na Ulici Slovanskej vo Vrbovom. Pri útoku utrpel miestny muž viaceré devastačné zranenia hlavy, ktorým pri prevoze do piešťanskej nemocnice podľahol. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

 

Podľa jej slov polícia o niekoľko hodín zadržala podozrivého muža a muži zákona mu dychovou skúškou namerali 1,21 promile alkoholu v dychu. „Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Druhú osobu polícia vypočula a vzhľadom na jej vek, je trestné stíhanie neprípustné,“ konštatovala.

 

Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. O jeho vzatí do väzby sa stále rozhoduje. „Aj napriek závažnosti prípadu sa polícia k osobe maloletého nebude bližšie vyjadrovať,“ uzavrela Linkešová.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies