Z vraku lietadla letu QZ8510 v Jávskom mori vytiahli ďalšie tri telá

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 12:14 • 2 min
Z vraku lietadla letu QZ8510 v Jávskom mori vytiahli ďalšie tri telá

JAKARTA - Tri ďalšie telá vytiahnuté z vraku lietadla indonézskej spoločnosti AirAsia, ktoré sa vlani v decembri zrútilo do Jávskeho mora, dopravili do indonézskej nemocnice na určenie totožnosti. Podľa agentúry DPA o tom dnes informovali miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Ide o telá jedného muža, jednej ženy a človeka v značnom štádiu rozkladu, čo bránilo predbežne určiť jeho pohlavie. Je to najnovší nález počas dlhej pátracej operácie, ktorú vykonáva indonézska Národná pátracia a záchranné agentúra.

 

Telá sa našli v nedeľu 15. marca aj s niekoľkými neporušenými osobnými vecami a preukazom totožnosti, napísal portál Viva.co.id.

 

"Celkový počet tiel poslaných do mesta Surabaya je teraz 106," uviedol dnes pre stanicu TV One šéf pátracej operácie národnej agentúry, Suryadi Supriyadi. "Telá našli uviaznuté vo vraku lietadla," dodal šéf operácie. Let QZ8510 nízkonákladových aerolínií AirAsia smeroval 28. decembra z indonézskeho mesta Surabaya do Singapuru, ale zrútil sa do Jávskeho mora.

 

Na palube stroja sa nachádzalo 162 ľudí. Haváriu nikto neprežil.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies