Z trosiek po zemetrasení vytiahli posledné známe telo

NETKY.SK • 4 Október 2017, 16:59 • 2 min
Z trosiek po zemetrasení vytiahli posledné známe telo

MEXIKO - Záchranári vytiahli zo sutín posledné známe telo, o ktorom sa vedelo, že sa nachádza pod troskami po ničivom zemetrasení s magnitúdou 7,1 v Mexiku.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom dnes mexickí predstavitelia. Telo vytiahli zo zrútenej kancelárskej budovy v hlavnom meste Mexiko v strednej časti krajiny, kde plynulo sa zmenšujúci počet rodín dva týždne čakal na výsledky hľadania. Skupina medzinárodných záchranárov pritom prehľadávala obrovskú hromadu trosiek. Bolo to posledné známe miesto, kde ešte prebiehalo aktívne pátranie.

 

Štátny tajomník mexického ministerstva vnútra pre ľudské práva Roberto Campa dnes prostredníctvom Twitteru oznámil, že z tohto miesta vytiahli 49 tiel. Bolo medzi nimi 19 žien a 30 mužov. Oficiálny celkový počet obetí na životoch nebol dnes aktualizovaný, ale v utorok predstavitelia vyhlásili, že pri zemetrasení v Mexiku z 19. septembra zahynulo 366 ľudí, z nich 225 v hlavnom meste.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies