Z psychiatrickej liečebne v Kroměříži utiekol nebezpečný pacient, hovorí po slovensky!

NETKY.SK • 8 December 2014, 07:39 • 2 min
Z psychiatrickej liečebne v Kroměříži utiekol nebezpečný pacient, hovorí po slovensky!

PRAHA - Česká polícia pátra po nebezpečnom pacientovi, ktorý v nedeľu podvečer utiekol z psychiatrickej liečebne v Kroměříži. Gašpar Metod (20) v minulosti spáchal násilnú trestnú činnosť, napísal server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

"Dnes popoludní po 17.30 h utiekol z Psychiatrickej nemocnice v Kroměříži 20-ročný Gašpar Metod. Pacient má hospitalizáciu v liečebni nariadenú súdom. V minulosti spáchal násilnú trestnú činnosť," informovala hovorkyňa kroměřížskej polície Simona Kyšnerová. Hľadaný je 177 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má okrúhlu tvár s jazvami po akné, modré oči a je ostrihaný dohola. Oblečený bol do lesklej čiernej bundy a modrých riflí. Na nohách mal čierne lakované topánky. Hovorí po slovensky.
      

"Pokiaľ niekto hľadaného zbadá, nech okamžite zavolá na linku 158. Odporúčame všetkým, aby sa muža na úteku nesnažili zadržať. Môže byť nebezpečný," varovala podľa servera Novinky.cz hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona