Z priehrady Ružín vytiahli auto, našli v ňom telo dieťaťa (†2,5)

NETKY.SK • 3 August 2015, 19:52 • 2 min
Z priehrady Ružín vytiahli auto, našli v ňom telo dieťaťa (†2,5)

KOŠICE – Z vodnej priehrady Ružín na východe Slovenska vytiahli osobné auto. Keď auto vytiahli naskytol sa záchranárom smutný pohľad.

slovakia

left justify in out

V aute totiž našli telo iba dvaapolročného Lukáška.

 

Tragédia sa stala v nedeľu okolo pol desiatej večer v katastri obce Margecany, časť Počkaj (okres Gelnica). 

 

V čase pádu auta v ňom sedeli aj dospelí ľudia. Tým sa podarilo vyplávať, malý Lukáško však také šťastie nemal. Informáciu potvrdil aj hovorca KR PZ Košice Alexander Szabó.

 

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, z doposiaľ presne nezistených príčin sa dala Škoda Felicia do pohybu a zviezla sa do vodnej nádrže Ružín. Vo vozidle bolo v autosedačke pripútané dvojročné dieťaťa z Prešova. To sa nepodarilo z ponárajúceho sa vozidla vyslobodiť a utopilo sa. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, všetky okolnosti prešetruje a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Vzhľadom na citlivosť tohto prípadu polícia bližšie informácie poskytovať nebude.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies