Z prestupu Kevina-Princea Boatenga do Sportingu nebude nič

NETKY.SK • 6 August 2015, 15:44 • 2 min
Z prestupu  Kevina-Princea Boatenga do Sportingu nebude nič

GELSENKIRCHEN - Avizovaný prestup ghanského futbalového stredopoliara Kevina-Princea Boatenga do portugalského Sportingu Lisabon sa nateraz neuskutoční.

slovakia

left justify in out

Prezradil to Horst Hedt, manažér Schalke 04 Horst Held, kde Ghančan naposledy pôsobil, ale vedenie klubu ho v závere uplynulej sezóny vyradilo z kádra. Dôvodom nezrealizovania transferu sú rozdiely ohľadom práv za fotografie hráča, na ktorých sa zainteresované strany nedohodli. "V Nemecku je to tak, že hráč postúpi tieto práva na klub, v Portugalsku je to zrejme inak. Pre niekoho sa to môže zdať bizarná príčina na stroskotanie prestupu, ale sú za tým aj daňové účely," poznamenal Heldt, ktorý je presvedčený, že 28-ročný futbalista zmení ešte v aktuálnom letnom období dres.


Boateng v utorok dokonca pricestoval do Lisabonu, ale Sporting na svojom facebookovom profile v stredu informoval o ukončení rokovaní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies