Z predajni v bratislavskej Vrakuni ukradli takmer 16-tisíc

NETKY.SK • 10 September 2015, 11:31 • 2 min
Z predajni v bratislavskej Vrakuni ukradli takmer 16-tisíc

BRATISLAVA - O takmer 16.000 eur prišla jedna z predajní na Vrakunskej ceste v Bratislave. V noci z utorka na stredu (9.9.) v čase od 19.45 h do 6.40 h sa totiž do objektu vlámal neznámy páchateľ. Polícia po ňom pátra, za skutok mu hrozia až tri roky vo väzení.

slovakia

left justify in out

"Z predajných priestorov odcudzil z registračnej pokladnice finančnú hotovosť vo výške 200 eur, z kancelárskych priestorov príručnú pokladničku v hotovosťou vo výške 14.800 eur a gastrolístky v hodnote 800 eur," vymenúva bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Podotýka, že páchateľ ukradol aj pevný disk na zaznamenávanie obrazových záznamov z kamier v hodnote 1000 eur.

 

Poverený policajný príslušník už podľa Mihalíkovej začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin krádeže vlámaním. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies