Z Petra Sagana sa stal pred Girom krajčír aj šéfkuchár

NETKY.SK • 9 Júl 2020, 17:28 • 2 min
Z Petra Sagana sa stal pred Girom krajčír aj šéfkuchár

Široký záber Petra Sagan v reklamných aktivitách je všeobecne známy. Vo vydarenej sérii propagačných videí pred tohtoročnými pretekmi Giro d´Italia (3.- 25. 10.) už bol znalcom talianskeho umenia aj kuchárom v talianskej reštaurácii. Do tretice sa trojnásobný majster sveta a líder tímu Bora-Hansgrohe stal elitným krajčírom v ateliéri Ermenegilda Zegne v Miláne.

slovakia

left justify in out

Bunda pre starostu 

V tomto prostredí totiž navrhol a ušil športovú bundu so značkou Bora-Hansgrohe pre starostu Milána Giuseppeho Salu. Sagan ako módny tvorca v celosvetovo známom meste módy. Toto spojenie nenechalo chladným ani prvého muža milánskej radnice.

 


"Sagan s istotou nakreslí tvar rukáva. Potom tkaninu dokonale oreže, šikovne šije a prispôsobí úpravy mieram špeciálneho zákazníka. A že sa pri tom pichne do prsta? To neprekáža, len nech to dobre dopadne na Giro d´Italia," píše sa v texte k propagačnému videu. z Milána.

 


"Na dvoch kolesách som s Petrom Saganom, samozrejme, nemohol držať krok. Preto som rád, že som sa s ním ocitol aspoň v ateliéri Ermenegilda Zegna v úlohe toho, komu odoberá miery na oblečenie. Sagan je šampión cyklistiky aj irónie," podotkol Giuseppe Sala v tlačovej správe organizátorov Gira.

 

Šéfkuchár Sagan

Pre nášho cyklistu to však nebolo prvé propagačne video pred tohtoročným Girom. Začiatkom júla si vyskúšal aké je to variť v pravej talianskej reštaurácii.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona