Z parkoviska zmizlo auto, zlodeji tiež úradovali v predajni

NETKY.SK • 14 August 2013, 09:37 • 2 min
Z parkoviska zmizlo auto, zlodeji tiež úradovali v predajni

BRATISLAVA - Zlodeji v noci z pondelka na utorok úradovali v Košiciach a okolí. Z parkoviska na Triede SNP v Košiciach neznámy páchateľ ukradol Škodu Octavia, krádežou bratislavskej spoločnosti spôsobil škodu 8 500 eur. Polícia vo veci začala trestné stíhanie pre prečin krádeže. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ neznámy páchateľ úradoval aj v obci Jasov v okrese Košice-okolie. V noci z pondelka na utorok sa vlámal do skladu predajne, odkiaľ vzal peniaze, cukrovinky i alkoholické nápoje. Zároveň rozbil tri poplašné senzory, akustickú sirénu a kódovací panel k elektronickému zabezpečovaciemu zariadeniu. Krádežou tovaru spôsobil majiteľke škodu 360 eur, poškodením zariadenia ďalších 1 210 eur. Policajti v Jasove začali trestné stíhanie pre prečin krádeže spolu s prečinom poškodzovania cudzej veci, informovala Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona