Z nemocnice v Šaci prepustili ôsmich priotrávených

NETKY.SK • 20 Január 2015, 16:46 • 2 min
Z nemocnice v Šaci prepustili ôsmich priotrávených

KOŠICE - Z nemocnice v Košiciach – Šaci do domáceho liečenia dnes popoludní prepustili ôsmich z jedenástich pacientov, ktorí sa v nedeľu priotrávili kysličníkom uhoľnatým po jeho úniku na zimnom štadióne v Čani Okres Košice - okolie.

slovakia

left justify in out

Traja pacienti ostávajú ešte v nemocnici. Dnes o tom informoval Ján Slávik, medicínsky riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca, a. s., 1. súkromná nemocnica.

„Po absolvovaní liečebnej procedúry v našej hyperbarickej komore sme prepustili do domáceho liečenia ôsmich z celkového počtu jedenástich hospitalizovaných pacientov,“ informoval Slávik. Doložil, že išlo o piatich pacientov hospitalizovaných na internej klinike a troch pacientov z kliniky popálením a rekonštrukčnej chirurgie, u ktorých je stabilizovaný stav a nemali žiadne vedľajšie príznaky akútnej otravy oxidom uhoľnatým. „Traja pacienti, ktorí sú od nedele večera na našej neurologickej Jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS), zostávajú u nás aj naďalej hospitalizovaní. Pacienti, ktorých sme prepustili, ako aj tí, ktorí zostávajú u nás, absolvujú v stredu popoludní ďalšiu liečebnú procedúru v hyperbarickej komore,“ povedal Slávik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona