Z Mazeovej bude učiteľka

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 15:04 • 2 min
Z Mazeovej bude učiteľka

MARIBOR - Zatiaľ čo rozhodnutie o prípadnom konci kariéry si historicky najlepšia slovinská zjazdárka Tina Mazeová stále necháva pre seba, záver štúdia na vysokej škole by už privítala.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobná olympijská šampiónka a štvornásobná majsterka sveta vzala po skončení sezóny do rúk knihy a už v jeseni je odhodlaná ukončiť štúdium učiteľského odboru na Pedagogickej fakulte na univerzite v Maribore. Druhého mája oslávila 32 rokov.


"Keď som sa po skončení sezóny zahrabala do kníh, vravela som si, či by som radšej nemala ísť na dovolenku a poriadne si oddýchnuť. To je však presne to, čo budem potrebovať vo svojom ďalšom živote, keď skončím s lyžovaním na vrcholnej úrovni. Na konci je potom radosť z toho, že to nerobím z donútenia, ale vlastnej vôle,“ napísala Mazeová na svojom blogu a pridala foto so skriptami. 

 

Mazeovej v sezóne 2014/2015 len tesne ušiel veľký glóbus za celkový triumf vo Svetovom pohári. Za víťaznou Rakúšankou Annou Fenningerovou zaostala o 22 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona