Z mamičky sediacej v aute s dvoma deťmi si niekto spravil živý terč!

NETKY.SK • 28 September 2021, 16:58 • 2 min
Z mamičky sediacej v aute s dvoma deťmi si niekto spravil živý terč!

TURČIANSKE TEPLICE - Policajti tento prípad vyšetrujú ako trestný čin všeobecného ohrozenia. Podozrivý je 69-ročný dôchodca.

slovakia

left justify in out

Polícia vyšetruje okolnosti streľby na osobné auto, ku ktorej došlo v nedeľu (26. septembra) v Turčianskych Tepliciach. Pri incidente bola zranená 33-ročná matka dvoch detí, ktoré s ňou sedeli v aute. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti žilinská krajská polícia.

 

"Okamžite po prijatí oznámenia sme vykonali všetky potrebné prvotné úkony a opatrenia za účelom ochrany života a zdravia. V súvislosti s touto udalosťou sme zadržali 69-ročného muža, ktorý bol po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustený na slobodu, nakoľko odpadli dôvody zadržania v zmysle Trestného poriadku," uviedli policajti.

 

 

Počas vyšetrovania polícia zaistila mužovu legálne držanú strelnú zbraň, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie, pričom mu zaistila aj zbrojný preukaz. "Vodička utrpela zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. K zraneniu ďalších osôb, dvoch maloletých spolujazdcov, nedošlo. Škoda na vozidle bude upresnená počas vyšetrovania," doplnila polícia.

 

img

 

Policajti tento prípad vyšetrujú ako trestný čin všeobecného ohrozenia. "Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony, ktorých súčasťou bude aj znalecké skúmanie s cieľom jeho objasnenia a rozhodnutia v zmysle Trestného poriadku. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania nie je možné k prípadu poskytnúť žiadne bližšie informácie," dodali policajti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies