Z lúpeže obvinili študenta, radili mu kamaráti

NETKY.SK • 22 Január 2015, 11:11 • 2 min
Z lúpeže obvinili študenta, radili mu kamaráti

BRATISLAVA/SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Policajti vypátrali páchateľa, ktorý minulý piatok lúpil v spišskonovoveskom bare. Obvineniam čelí iba 18-ročný Jakub.

slovakia

left justify in out

Študenta na lúpež nahovorili jeho dvaja kamaráti, ktorých obvinili z účasti na prepade. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, 22-ročný Róbert a 19-ročný Martin dali Jakubovi rady, ako má lúpež spáchať. Jakub si potom v aute obliekol tmavý odev, topánky si vymenil s Martinom a zobral si kuklu a plynovú pištoľ, ktorú zohnal Róbert. V bare potom zobral 35 eur, zamestnankyni rozbil mobil a ušiel. Komplici ho čakali pri podniku a z miesta ušli na Felicii. U Jakuba policajti našli plynovú pištoľ, kuklu aj rukavice. Skončil v cele, vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. Na rozhodnutie o vzatí do väzby čaká aj Róbert, Martin je stíhaný na slobode. Všetkým trom v prípade dokázania viny hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona