Z krádeže v hotelovej izbe obvinila polícia mladú dvojicu z Bratislavy

NETKY.SK • 10 Február 2016, 10:33 • 2 min
Z krádeže v hotelovej izbe obvinila polícia mladú dvojicu z Bratislavy

BRATISLAVA - Z krádeže v jednom z bratislavských hotelov sú obvinení 23-ročný Milan a 27-ročná Paulína z Bratislavy. K vylúpeniu hotelovej izby malo dôjsť minulý týždeň.

slovakia

left justify in out

O vznesení obvinenia informoval dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. V prípade preukázania viny hrozí dvojici až trojročné väzenie.

 

"Menovaní dňa 5. februára okolo 18.15 h vošli do priestorov jedného z hotelov v prvom Bratislavskom okrese. Na prvom poschodí hotela následne 23-ročný Milan vošiel do neuzamknutej izby, pričom Paulína zostala na chodbe dávať pozor. Z vnútorných priestorov izby menovaný odcudzil tam uloženú finančnú hotovosť, kreditnú kartu, ako aj mobilný telefón," opísal priebeh krádeže Szeiff.

 

Obaja menovaní podľa jeho slov následne z hotelovej izby, ako aj z priestorov hotela odišli. "Uvedeným konaním spôsobili celkovú škodu 3600 eur. Zároveň bolo preukázané, že Milan sa v priebehu 24 mesiacov dopustil spáchania viacerých trestných činov – krádeže, výtržníctva a ublíženia na zdraví, za ktoré bol právoplatne odsúdený," doplnil hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies