Z kongresového centra ukradli obraz za 4500 eur

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 15:58 • 2 min
Z kongresového centra ukradli obraz za 4500 eur

LUČENEC - Ukradnutý obraz v hodnote 4500 eur hľadajú policajti z Lučenca. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Jana Vrbická, dielo ukradli z priestorov centrálnej schodiskovej časti kongresového centra v Lučenci.

slovakia

left justify in out

Presný deň krádeže policajti zatiaľ nepoznajú, obraz zmizol v dňoch od 13. do 16. mája. "Obraz visel na Vajanského ulici v priestoroch centrálnej schodiskovej časti kongresového centra. Olejomaľba je široká približne 80 centimetrov a vysoká 120 centimetrov, jej autorom je maliar Ďurkovič a zobrazuje bližšie nešpecifikovanú osobu. Majiteľkou obrazu je 78-ročná pani z Lučenca, ktorej zlodej spôsobil škodu vo výške 4500 eur," informovala Vrbická.
Prípad je v štádiu vyšetrovania. Poverený príslušník z Lučenca začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona