Z klenotníctva v centre Viedne si lupič odniesol drahé hodinky

NETKY.SK • 19 November 2013, 19:21 • 2 min
Z klenotníctva v centre Viedne si lupič odniesol drahé hodinky

VIEDEŇ - Klenotníctvo v centre Viedne sa dnes popoludní stalo dejiskom lúpežného prepadnutia. Zatiaľ neznámy páchateľ hovoriaci lámanou angličtinou si z miesta činu odniesol korisť v podobe drahých hodiniek. Informácie priniesla tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Pátranie po lupičovi vo veku 25-30 rokov štíhlej postavy, ktorý meral 176-180 centimetrov, mal krátke vlasy a na tvári strnisko, je v plnom prúde. Hľadaný mal v čase prepadu oblečenú zimnú bundu tyrkysovej farby.

Klenotník, ktorého požiadal neznámy muž najskôr o prezentáciu viacerých hodiniek, náhle hľadel do hlavne pištole a vydal útočníkovi kľúče od vitrín, z ktorých sa lupič potom sám "obslúžil". Následne prepadnutého klenotníka odviedol na prvé poschodie, kde ho pripútal dvoma pármi pút a ušiel v smere na známu ulicu Graben. Volanie klenotníka o pomoc začuli okoloidúci, ktorí tak rýchlo alarmovali políciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies