Z kapely Paramore odišiel ďalší člen, bol jedným zo zakladajúcich členov

NETKY.SK • 15 December 2015, 11:12 • 2 min
Z kapely Paramore odišiel ďalší člen, bol jedným zo zakladajúcich členov

BRATISLAVA - Z americkej rockovej kapely Paramore odišiel basgitarista Jeremy Davis, ktorý bol jedným zo zakladajúcich členov. Skupina o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Dôvod jeho odchodu však neprezradila.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Davis síce pôsobil v kapele od jej vzniku v roku 2004, nepodieľal sa však na debutovom albume All We Know Is Falling (2005), keďže v tom čase na jeho pozícii nakrátko pôsobil John Hembree. Paramore momentálne tvoria už iba speváčka Hayley Williams a gitarista a perkusionista Taylor York, ktorý sa stal členom v roku 2007. Na koncertoch s nimi hrávajú ďalší traja hudobníci. V roku 2010 odišli z kapely ďalší dvaja zakladajúci členovia - bratia Josh a Zac Farrovci.


Paramore vznikli vo Frankline v štáte Tennessee. Po spomínanom debutovom albume All We Know Is Falling nasledovali štúdiovky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013), pričom s posledným menovaným sa im podarilo dobyť americký rebríček. Okrem toho vydali aj dve živé nahrávky a štyri EP. Medzi ich najznámejšie skladby patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. Na konte majú jednu cenu Grammy, dve Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award či tri NME Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies