Z kapely Lunetic odišiel Martin Kocián

NETKY.SK • 12 November 2013, 10:20 • 2 min
Z kapely Lunetic odišiel Martin Kocián

PRAHA - Český boyband Lunetic má o jedného člena menej. Pre neplnenie povinností skupinu opustil Martin Kocián.

slovakia

left justify in out

''Martin už dlhší čas neplnil záväzky voči kapele. Vzdialil sa aj po ľudskej stránke a komunikácia s ním bola čoraz zložitejšia, navyše sme tieto jeho stavy nezažívali po prvý raz. Odchod z kapely bolo jeho rozhodnutie. Osobné záležitosti si odišiel riešiť do Veľkej Británie. Bol jeden z nás, spoločne sme fungovali od roku 1995. Zažili sme slávu, ale aj pády. Prajeme mu šťastie, hlavne nech nájde sám seba,'' povedal pre portál iDNES.cz člen skupiny Aleš Lehký, s ktorým v kapele ostávajú David Škach a Václav Jelínek. ''Lunetic funguje aj bez Martina, možno dokonca ešte lepšie. Martin mal síce v kapele dôležité miesto, ale s jeho odchodom sa upokojila situácia a vyčistil sa vzduch. Máme chuť opäť tvoriť a koncerty majú úžasnú atmosféru,'' vyhlásil spevák a dodal, že za odchodom jeho kolegu nie sú drogy, s ktorými mal v minulosti problémy.

Lunetic sa preslávili najmä hitom Máma. Debutovali v roku 1998 s albumom Cik cak. Nasledovali nahrávky Nohama na zemi (1999), Časoprostor (2000) a po dlhšej pauze ich zatiaľ posledný album Na vlnách (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies