Z Jamesa Bonda nikdy nebude žena, tvrdí producentka

NETKY.SK • 8 Október 2018, 09:47 • 2 min
Z Jamesa Bonda nikdy nebude žena, tvrdí producentka

LONDÝN - Jamesa Bonda zrejme nikdy nebude hrať žena, táto postava bola napísaná špeciálne pre mužov.

slovakia

left justify in out

"Bond je muž. Je to mužská postava. Bola napísaná pre muža a myslím, že pravdepodobne mužom aj ostane," uviedla producentka Barbara Broccoli pre noviny The Guardian. Dodala, že tak je to v poriadku. "Nemusíme meniť mužské roly na ženské," podotkla.

 

img

Producentka Barbara Broccoli

Zdroj: SITA


Súčasný predstaviteľ Jamesa Bonda britský herec Daniel Craig naznačil, že najbližší film o agentovi Jej veličenstva, ktorý by mal mať premiéru v roku 2020, bude jeho posledný. V tejto súvislosti sa pritom už dlhšie špekuluje, že by ho mohol nahradiť ďalší Brit Idris Elba. Vynorili sa však aj teórie, že by si rolu mohla zahrať žena. Britská premiérka Theresa Mayová údajne minulý rok povedala, že "jedného dňa by mal byť ženský James Bond". Herečky Gillian Anderson a Vicky McClure medzičasom žartovali, že by sa o budúce stvárnenie Bonda mohli uchádzať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona