Z hotela Incheba bude luxusný internát

NETKY.SK • 1 August 2014, 09:04 • 2 min
Z hotela Incheba bude luxusný internát

BRATISLAVA - Z hotela Incheba luxusný internát, avizuje denník Nový čas na siedmej strane. Študenti z celého Slovenska dostanú novú príležitosť na ubytovanie v Bratislave. Časť priestorov hotela v petržalskom výstavisku Incheba sa od konca augusta zmení na internát.

slovakia

left justify in out

Na ôsmich podlažiach budú mať k dispozícii 200 lôžok. Študenti však musia byť pripravení na to, že za súkromný internát si siahnu hlbšie do vrecka. Každá bunka, ktorej súčasťou sú dve izby, bude mať v rámci vybavenia aj vlastnú kúpeľňu s toaletou. "V izbách Student Residence je na mieru vyrobený nábytok aj wi-fi. Na každej chodbe bude k dispozícii plne vybavená kuchyňa. Rezidenti budú môcť rovnako využívať študovňu, práčovňu a hotelové služby," vysvetľuje Martina Macková, hovorkyňa Incheby.

 

Rekonštrukciu odhadujú do 500.000 eur. Ceny za ubytovanie sa pre študentov vysokých škôl pohybujú mesačne od 120 do 270 eur. Prví záujemcovia by sa mohli ubytovať už od 1. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies