Z horiacej výletnej lode zachránili vyše 100 turistov

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 15:40 • 2 min
Z horiacej výletnej lode zachránili vyše 100 turistov

BANGKOK - Vyše 100 ľudí vrátane mnohých zahraničných turistov zachránili z výletnej lode, ktorú zachvátil požiar v Andamanskom mori pri juhozápadnom pobreží Thajska.

slovakia

left justify in out

Podľa vyjadrenia polície požiar vypukol na trajekte Ao Nang Princess počas plavby z Krabi na Phuket. Obe spomínané miesta patria k najobľúbenejších thajským plážovým letoviskám v oblasti.
     

Policajný predstaviteľ povedal, že nezvestné je 12-ročné dieťa z nemenovanej západnej krajiny, domnievajú sa však, že ho zachránila iná loď plávajúca na Phuket.
     

Väčšinu zo zachránených cestujúcich a členov posádky zobrali do Krabi, vzdialeného iba niekoľko kilometrov od miesta, kde vypukol požiar.
     

Thajský cestovný ruch utrpel v posledných rokoch v dôsledku politického násilia v krajine a niekoľkým vraždám a nevysvetleným úmrtiam Západniarov, ale vážne námorné nehody nie sú v Thajsku bežné, dodala AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies