Z futbalového Barcelončana Messiho sa stal hráč Madridu

NETKY.SK • 4 September 2013, 11:01 • 2 min
Z futbalového Barcelončana Messiho sa stal hráč Madridu

BUENOS AIRES - Z futbalového Barcelončana Lionela Messiho sa stal hráč Madridu - v kampani o pridelenie olympijských hier 2020. Argentínčan, ktorého majú fanúšikovia madridského Realu v zuboch, podporuje kandidatúru španielskej metropoly v súboji proti Istanbulu a Tokiu. V utorok mal na sebe tričko s nápisom "Madrid 2020".

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že športu prospeje, keď Madridu udelia právo usporiadať olympijské hry. Nebude to dobré iba pre mesto, ale aj pre špičkových španielskych športovcov. Krajina, v ktorej žijem, si olympijské hry zaslúži. Mal som to šťastie, že som na olympijských hrách reprezentoval Argentínu, je to neskutočný zážitok," povedal Messi. 

O dejisku OH 2020 sa rozhodne v Messiho vlasti. Delegáti zasadnutia Medzinárodného olympijského výboru (MOV) v Buenos Aires o ňom budú hlasovať v sobotu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona