Z Fun rádia do Slovana, novým generálnym manažérom sa stal Patrik Ziman

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 09:23 • 2 min
Z Fun rádia do Slovana, novým generálnym manažérom sa stal Patrik Ziman

Bratislava - Post predsedu predstavenstva a generálneho manažéra hokejistov HC Slovan Bratislava bude zastávať Patrik Ziman. Rozhodli o tom predstavitelia majoritného akcionára HC SLOVAN Bratislava a.s. po dôkladnom niekoľkomesačnom výberovom procese, informoval účastník KHL na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Ziman sa oficiálne svojej funkcie ujme 1. júla 2017. "Doteraz pôsobí vo funkcii predsedu predstavenstva akciovej spoločnosti FUN MEDIA GROUP, je generálnym riaditeľom Fun Rádia a prezidentom Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc. HC Slovan Bratislava predstaví verejnosti a médiám nového predsedu predstavenstva a generálneho manažéra na mimoriadnej tlačovej konferencii v závere júna," uviedol klub.

 

V marci oficiálne požiadal o uvoľnenie z funkcií generálneho manažéra, predsedu predstavenstva HC SLOVAN Bratislava a.s., a predsedu občianskeho združenia HC SLOVAN Bratislava mládež Maroš Krajči a skončil k 30. aprílu 2017.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies