Z Fortunaligy do piatej ligy, hráč Nitry nečakane odchádza z tímu

NETKY.SK • 26 Február 2019, 11:44 • 2 min
Z Fortunaligy do piatej ligy, hráč Nitry nečakane odchádza z tímu

NITRA - Slovenský futbalista Róbert Valenta sa rozhodol ukončiť profesionálnu kariéru. Doteraz hrával za FC Nitra, posledný súťažný duel v drese tímu spod Zobora odohral v predminulom 19. kole Fortuna ligy 2018/2019 proti Podbrezovej (1:3).

slovakia

left justify in out

"Prečo končím? Nič za tým netreba hľadať, žiadny skrytý dôvod. Je to moje prirodzené rozhodnutie, ktoré by raz prišlo. Tak som to cítil. Na profesionálnej úrovni s futbalom končím," povedal 29-ročný záložník Valenta pre web mynitra.sme.sk.

 

V najvyššej ligovej súťaži na Slovensku a v Česku nazbieral dovedna 122 štartov. Za Nitru odohral vo FL spolu 96 zápasov. V jarnej časti aktuálneho ročníka bude pôsobiť v piatoligovom mužstve FC Pata. "Vraciam sa tam, kde som vyrastal. Vždy som sa chcel do Paty vrátiť. Budem hrať futbal pre radosť. Tento šport milujem, bol vždy u mňa na prvom mieste," dodal Valenta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona