Z farmy v Ohiu utiekli desiatky exotických zvierat, majiteľa našli mŕtveho

NETKY.SK • 19 Október 2011, 21:43 • 2 min
Z farmy v Ohiu utiekli desiatky exotických zvierat, majiteľa našli mŕtveho

Z farmy v Ohiu utiekli desiatky exotických zvierat, majiteľa našli mŕtveho

slovakia

left justify in out

img

Desiatky divých exotických zvierat unikli v utorok z prírodnej farmy v americkom štáte Ohio. Majiteľa našla polícia na farme mŕtveho.
Policajti, ktorí niekoľko zvierat zastrelili, varovali miestnych obyvateľov, aby nevychádzali von. "Ide o divoké zvieratá, ktoré vidíte v televízii v Afrike," varoval miestny policajný šerif Matt Lutz na tlačovej konferencii. Podľa neho ide o "dospelé, veľmi veľké a agresívne" jedince.
Medzi 25 zvieratami, ktoré polícia zastrelila, sú aj medvede a vlky. 
Klietky zvierat na farme Muskingum County Animal Farm boli otvorené a vstup na farmu nezabezpečený. Doposiaľ nie sú jasné okolnosti úmrtia majiteľa Terryho Thompsona.
V komplexe sa nachádzali levy, vlky, tigre, žirafy, ťavy i medvede. Nie je však jasné, koľko zvierat z rezervácie presne uniklo.
Podľa jedného z ošetrovateľov bolo 48 zvierat na farme nakŕmených naposledy v pondelok. Polícia hliadkuje v okolí farmy a susedných oblastiach. Podľa obáv by sa v lesnom poraste mohli ukrývať mačkovité šelmy a medvede.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies