Z domu si odniesol šperky, skončil v cele

NETKY.SK • 26 September 2014, 10:15 • 2 min
Z domu si odniesol šperky, skončil v cele

BRATISLAVA/GELNICA - Policajti odhalili zlodeja, ktorý ešte v auguste ukradol šperky z rodinného domu na Partizánskej ulici v Margecanoch v Gelnickom okrese.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatpäťročnej majiteľke vtedy spôsobil škodu 2 500 eur. Tento čin má na svedomí už viackrát trestaný 20-ročný Prakovčan. V dome kradol napriek tomu, že dôchodkyňa bola doma. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, odniesol si tri prstene, dve retiazky s príveskami, náramok a náušnice. Ukradnuté šperky sa našli v jednej zo spišskonovoveských záložní. Mladíka obvinili z porušovania domovej slobody a krádeže, skončil v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami. Nie je vylúčené, že podobných krádeží má na svedomí viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona